Удължава се срокът за участие във фотоконкурса „Лицето на труда”

Поради технически причини срокът за участие във фотоконкурса на СНЦ „Младежки форум 21 век” и КНСБ на тема „Лицето на труда” се удължава до 14 юни 2015 г. Конкурсът се провежда за трета поредна година и е посветен на 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност и официален празник на КНСБ.

Желаещите да участват могат да изпращат своите фотографии на тема "Лицето на труда" на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., след като се запознаят с Регламента на конкурса. Участниците трябва да са на възраст от 16 до 35 години.

Първенците в конкурса ще получат ваучери на стойност от 50 до 200 лв. за покупка на фотографска техника или аксесоари. Партньори на фотоконкурса са Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева” и фирма „ATERA Design”, която осигурява специална награда – печат на фотография в голям формат (70/100 см) по технологията „ThreeBond“.

Първите 30 снимки, които имат най-високи оценки, ще бъдат отпечатани и представени в поредицата от изложби „Лицето на труда”, които ще се проведат в периода юли – октомври 2015 г. във всички областни градове в страната. Всички фотографи в конкурса ще получат грамоти за участие.

Снимките на участниците ще бъдат оценени от професионално жури, а победителите във фотоконкурса ще бъдат обявени на 25 юни 2015 г. Имената им ще бъдат публикувани на интернет страницата на КНСБ и във Фейсбук страниците на КНСБ, „Младежки форум 21 век” и на конкурса (Фотоконкурс „Лицето на труда”).

Повече за регламента на конкурса можете да намерите на страницата на КНСБ – www.knsb-bg.org в секция Дейности > Младежки дейности.