КНСБ с шатра на изложението „Европа за нас”

КНСБ и Сдружение „Младежки форум 21 век” ще участват със своя шатра на специализираното изложение „Европа за нас”. Изложението ще се проведе от 16-ти до 18-ти юни в София пред Националния дворец на културата.


Целта е посетителите да получат информация за своите трудови, социални и синдикални права. КНСБ ще представи и своите дейности, материали и разработки по национални и международни проекти, в т.ч. по проект „Сигурност чрез закона, гъвкавост чрез колективното трудово договаряне” с финансовата помощ на ОП „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейски социален фонд на
Европейския съюз. На 17 юни 2012 г. от 12.30 ч. ще се състои и флашмоб „Моите права”, организиран от младежката организация.

Изложението „Европа за нас” се провежда за втора поредна година и ще премине под патронажа на министъра по управление на средства от Европейския съюз Томислав Дончев. Форумът има за цел да събере на едно място всички заинтересовани страни в процеса на усвояване на средства по европейски програми (управляващи органи на оперативните програми, представителството на ЕК в България, консултантски фирми, бенефициенти по различни проекти, както и банки, предлагащи преференциални условия за финансиране на европейски проекти).