КНСБ и Младежки форум 21 век стартираха конкурс за графити

Конкурс за графити стартираха КНСБ и сдружение „Младежки форум 21 век” вчера, 02.04.2012 г. Младежкият конкурс се организира по повод 1-ви май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност, който е и официален празник на КНСБ.

Целта на конкурса е участниците да покажат своя графити арт талант, като оценяването ще стане на база на позитивното послание и творчески подход при представянето на графитите, на оригиналността и уникалността им, и на потенциала на графитите да представят и популяризират конкурсните теми до максимален брой млади хора.


Участниците могат да избират измежду две теми: „Трудът за мен е…” и „Що за „животно” е работещият младеж?”. Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят своите проекти за графити до 17 април 2012 г., а резултатите от конкурса ще бъдат обявени на интернет-страницата на КНСБ www.knsb-bg.org.

Класиралите се в челната тройка ще имат възможността да изпълнят творбите си на живо на 2 май 2012 г. от 9.00 ч. пред НДК, като материалите за рисуване ще бъдат предоставени от организаторите на конкурса. За победителите са предвидени дипломи и предметни награди.

Пълният текст на регламента и регистрационният формуляр за участие могат да бъдат намерени на:
http://www.knsb-bg.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2303%3Agraphite&catid=81&Itemid=223&lang=bg