Пламен Димитров откри дискусионен форум “Младите хора на София в контекста на националната, европейска и глобална политика“

  • 0001

Младите не са настоящето, а са бъдещето, с това послание се обърна Пламен Димитров, президент на Конфедерация на независимите синдикати в България към участниците в Mладежки дискусионен форум “Младите хора на София в контекста на националната, европейска и глобална политика“, който се проведе в конгресен център „Глобус“, организиран от Младежкия Комитет на СТСБ и Младежки Форум 21 век.

КНСБ иска синдикатите да управляват фондове за безработица на своите членове 

 

  • site_1

КНСБ ще иска синдикатите да поемат управлението на фондовете за безработица на своите членове. Това обяви президентът на КНСБ Пламен Димитров пред младежкия форум „Бъдещето труда и младите  хора“, който се провежда в сградата на синдиката в столицата.

Младежки форум в КНСБ обсъжда бъдещето на труда

  • 1
 

Младежки форум в КНСБ ще обсъжда бъдещето на труда и младите хора през следващите 2 дни. Дискусията е част от Проект № 2018-3-BG01-KA347-061064 на Сдружение "Младежки форум 21 век", финансиран по Програма "Еразъм +" на Европейския съюз. 

Младежите на КНСБ посетиха "Загорка" АД и дискутираха пазара на труда

  • Mladezhki-forum-2

На 17 - 19 март 2017 г. в Стара Загора, „Младежки форум 21 век” към КНСБ с подкрепата на Фондация "Фридрих Еберт", проведе дискусионен форум на тема "Социално включване и политики за развитие на пазара на труда". В срещата взеха участие младежи, представители на синдикални и неправителствени организации от цялата страна.