Вземи парична взаимопомощ от Националната взаимоспомагателна каса на КНСБ!

Национална взаимоспомагателна каса на КНСБ (НВСК)

От март 2014 г. функционира НВСК на КНСБ, която предлага една напълно нова услуга, посредством която КНСБ цели да подпомогне синдикалните си членове за удовлетворяване на краткосрочни и дългосрочни битови и социални потребности. >> Повече за НВСК на КНСБ

Можеш да получиш взаимопомощ, ако си член на КНСБ с редовно платен членски внос, като станеш член на НВСК. >> Повече за това как да станеш член на КНСБ

Като член на НВСК ти получаваш възможност за:

Спестовност

Спестяваш своите средства, като индивидуалният ти месечен членски внос се натрупва в твоя собствена партида, а парите от нея можеш да изтеглиш, когато поискаш!

Финансова помощ

Нови членове могат да получат взаимопомощи в размер до 3000 лв.!

Онлайн услуги и справки

Можеш да следиш от своя компютър или от друго устройство баланса на партидата си, движението по изплащането на взаимопомощта, която си получил, както и да подаваш документи за членство или за отпускане на взаимопомощ. Системата е достъпна, където и да си, 24 часа на ден, 7 дни в седмицата в твоя е-синдикат!

Повече за НВСК на КНСБ

Подобряването на трудовия и социален статус на членовете на КНСБ е основен приоритет на дейността на синдиката. За да усъвършенства системата за индивидуална защита на своите членове, КНСБ създаде Национална взаимоспомагателна каса (НВСК).

НВСК е регистрирана на 10 март 2014 г. по ф.д. № 145/ 2014 на СГС по Закона за юридически лица с нестопанска цел и има лиценз за оператор на лични данни. Нейната дейност се регламентира с приети от Учредителното събрание Устав и Правила за финансовата дейност.

НВСК е доброволно сдружение на физически лица – членове на КНСБ, с цел взаимно подпомагане. Основната й дейност е предоставяне на взаимопомощи на членовете за удовлетворяване на краткосрочни и дългосрочни битови и социални потребности. Сдружението не формира и не разпределя печалба от дейността си, а се стреми да насърчава взаимопомощта и спестовността сред своите членове чрез собствени усилия и средства.

НВСК се управлява от Общо събрание. Членовете на НВСК са също членове на Общото събрание. Като такъв всеки член има право да упълномощи друг член на Касата да го представлява в Общото събрание. Дейността на НВСК се организира от Управителен съвет, който се ръководи от председател и заместник-председател. Оперативните дейности са в правомощията на Управителя на НВСК и неговия екип.

 

Сметка на НВСК:

Банка: „Банка ДСК” ЕАД

IBAN: BG48STSA93000021661460

BIC/SWIFT: STSABGSF

 

Контакт с НВСК:

София, п.к. 1040, пл. „Македония” № 1, ет. 5, ст. № 12

Тел. (02) 4010 677

Факс: (02) 988 59 69

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Управител: Анна Събева

 

Или с регионалните представители на НВСК в регионалните офиси на КНСБ

НВСК на КНСБ осигури на своите членове още един начин за внасяне на месечен членски внос

Оперативният екип на НВСК на КНСБ информира за ново партньорство с EasyPay, което дава възможност на членовете на Сдружението да правят вноски за месечния си членски внос в над 2200 каси на територията на цялата страна (пълен списък на адрес: http://www.easypay.bg/?p=offices).

НВСК на КНСБ с над 1000 души членска маса

Националната взаимоспомагателна каса на Конфедерацията на независимите синдикати в България (НВСК-КНСБ) отчете над 1000 души членска маса към месец декември 2015 г.През тази година НВСК се развиваше устойчиво и сигурно, с нарастващ интерес и постоянно увеличаващи се членове. НВСК-КНСБ се наложи като сигурен и надежден инструмент за взаимопомощ в структурите на Конфедерацията.