По 200 лева премия за 60-годишнината на „Неохим“

По 200 лева премия по случай 60-годишнината на „Неохим“ АД, която се навършва на 5 ноември, ще получат над 1000 работници и служители в компанията.

Момент от работата на комисията за социално сътрудничество
Изключение правят назначените след 30 септември и с временни трудови договори за установъчния капитален ремонт. Това обяви на поредното заседание на комисията за социално сътрудничество (КСС) изпълнителният директор Тошо Димов.
Ако финансово-икономическите резултати през четвъртото тримесечие са добри, неохимци ще получат и традиционни коледни премии.
В „Неохим“ АД дадоха извънредни възнаграждения за първото и второто тримесечие, припомнят от пресслужбата на компанията.
В рамките на деловата си работа КСС обсъди изменение на системата за оценка на трудовото представяне на работещите във фирмата. Съгласно методическите указания оценката ще се извършва на тримесечие, а накрая всеки от колектива ще подлежи на годишна атестация. Очаква се новата система да насърчава хората да бъдат ефективни в своята работа, тя ще предоставя възможност и за кариерно развитие.
http://novinarug.com