КНСБ – Разград отличи четирима достойни работодатели

Четирима работодатели получават отличия в конкурса „Работодател на годината“, организиран за първи път от КНСБ – Разград по случай 1 май. Комисия в състав: Грациела Ранкова – експерт-юрист в синдиката, Йордан Колев - експерт в КНСБ, Катя Филипова – началник на отдел „Инспекция по труда“, и Николай Вътев – старши експерт в „Бюрото по труда“, отличиха Пенчо Първанов, шеф на „Тракция“ - Самуил в категорията „Работодател, разкрил най-много работни места“.

В категорията „Ниво на удовлетвореност и ангажираност на работещите“ отличието се присъжда на Светлана Павлова и „Римеса Одит“.
Награда печели и Иван Джебаров – директор на ОУ „Д-р Петър Берон“ - Осенец, заради това, че е наел на-много безработни в неравностойно положение. А приза в раздел „Добри условия и атмосфера на работното място“ получава Володя Войков, директор на ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат.
КНСБ даде възможност в рамките на три месеца работници в големи, средни, малки и микрофирми в региона сами да номинират своя работодател за награда, като посочат неговите усилия да осигуряват достоен труд и адекватно заплащане на персонала си през 2012-та.
В конкурса участваха единайсет работодатели от Лудогорието.