Създадоха нова синдикална организация в Пазарджик

  • 1

Нова синдикална организация бе учредена в Пазарджик в общинско предприятие БМ „СУОПКД”. На събранието, което се проведе на 12 януари, присъстваха 57 души. За председател бе избрана Елена Харизанова. 

Нов КТД в предприятие БМ „СПЖФНСИ” - Пазарджик

  • Pazardzik1

На 27 февруари тази година бе подписан колективен трудов договор между кмета на Община Пазарджик и най-новата синдикална организация БМ „СПЖФНСИ”-община Пазарджик, която наброява 80 души.

Заплатите скачат през 2017 г. , заяви Пламен Димитров в Пазарджик.

 

Още 650 милиона лева за заплати ще има през 2017-а. Те ще бъдат разпределени основно между секторите образование и здравеопазванe. Агенцията за социално подпомагане, Агенцията по заетостта, Инспекцията по труда, НАП и митници получават 5 % увеличение на работните заплати от началото на следващата година, съобщи на пресконференция в Пазарджик президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Нова синдикална организация в с. Главиница община Пазарджик

На 22 април 2016 год. в Дом за стари хора с. Главиница, община Пазарджик бе учредена синдикална организация. Персоналът, който се грижи за старите хора е 20 души, от които всички се включиха в новосъздадената организация.

И в Пазарджик се отбеляза 25-та годишнина на КНСБ

  • 01

На 22 юни 2015г. в хотел”Хебър”- гр.Пазарджик, Регионалният съвет на КНСБ  с председател Александър Шопов, организира дискусионен форум – „ Колективно трудово договаряне”. Той бе посветен на 25-та годишнина на КНСБ.

Във ”ВиК” ЕООД – Пазарджик се проведе отчетно събрание на СО на КНСБ

На  07.04.2015г. във ”ВиК”  ЕООД –Пазарджик се проведе отчетно събрание на  СО на КНСБ  на което присъства Председателя на РС на КНСБ Пазарджик Александър Шопов.

„Асарел-Медет” АД е най-високо оцененият работодател в минно-добивната индустрия, сочи рейтингова система на БСК и КНСБ

„Асарел-Медет” АД е най-високо оцененият работодател в минно -добивната индустрия. Това бе обявено на 19 януари по време на съвместна пресконференция от президента на Конфедерацията на независимите синдикати в България Пламен Димитров и изпълнителния директор на Българската стопанска камара Божидар Данев.

Нова синдикална организация в Ансамбъл „Пазарджик”

  • 001

На 5 ноември 2012 г. по инициатива на РС на КНСБ Пазарджик бe учредена Синдикална организация към КНСБ към Ансамбъл „Пазарджик”. На учредителното събрание присъстваха всички 54 служители на Ансамбъла, които единодушно взеха решение за учредяването на синдикална организация, която ще защитава и отстоява техните трудови, социални и синдикални права. За председател на СО бе избрана Иванка Паунова, а за секретар Силвия Ненкова.

В община Белово – нова СО и то с КТД

Най-новата синдикална организация в Община Белово, създадена само преди месец, вече е с подписан КТД, информира председателят на РС на КНСБ – Пазарджик Александър Шопов. Договорът бе подпечатан и от регионалния съвет в Пазарджик и регистриран в ОИТ - Пазарджик.

КНСБ извоюва нови социални придобивки в социални домове в Пазарджик

Пазарджик. Споразумение за социалните работници от дома за стари хора „Гаврил Кръстевич” и Дома за деца с увреждания „Вяра, Надежда и Любов” в Пазарджик сключиха кметът на общината Тодор Попов и председателят на Регионалния съвет на КНСБ Александър Шопов. Това каза за радио „Фокус” Пазарджик Татяна Стоянова от общинската администрация.