Президентът на КНСБ в Ловеч: България говори за увеличение на заплатите

  • dimitrov


КНСБ ще продължи да води разговори за увеличение на заплатите в секторите, в които не е предвидено това с приемането на бюджета за 2017 г. Това заяви в Ловеч президентът на КНСБ Пламен Димитров.

25 години РС на КНСБ - Ловеч

  • 1

Регионален съвет на КНСБ – Ловеч чества 25 години. Отбелязването на годишнината бе на 26 май 2015 год. с юбилеен дискусионен форум на тема "Безработица, заплащане на труда и условия на труд". Участие във форума взеха вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков, председателят на НФТ „Химия и индустрия” Красимир Кръстев, кметът на община Троян Донка Михайлова, председателят на РС на КНСБ в Ловеч – Стоян Крачунов, социални партньори, синдикални дейци, експерти и др.

Участието на работниците и служителите в управлението е форма на индустриална демокрация

  • 01

Направете състезание за идеи, в което работниците и служителите да дават своите функционални предложения за развитието на предприятието. Това посъветва мениджмънта екипът на КНСБ и БСК по време на посещението в „Месокомбинат Ловеч” АД днес, 20 ноември 2012 г., което стана в рамките на Националната кампания по информиране и консултиране „Бъди инфо”. Президентът на КНСБ Пламен Димитров, който водеше екипа, каза, че по този начин работниците и служителите могат да участват в управлението, като консултират работодателите за решаването на някои специфични въпроси. Той изтъкна, че това е своеобразна форма на индустриална демокрация.