Инж. Цветелина Иванова е новият председател на Федерацията на независимите строителни синдикати към КНСБ

  • Cvetelina_Ivanova

Федерацията на независимите строителни синдикати към КНСБ вече е с нов председател. На извънреден конгрес миналата седмица делегатите избраха за свой ръководител инж. Цветелина Иванова.

„Приемам избора ви като гласувано доверие и възложена голяма отговорност. За огромно съжаление не стъпвам на сериозен фундамент, казано на строителен език и за всички е ясно, че ни предстои много усилена и сериозна работа – да изградим наново доверие в редиците си, да стабилизираме дейността на федерацията ни, да се борим за правата на членовете си, защото без тях няма как да съществуваме“, каза по време на първата си реч инж. Цветелина Иванова.

Новоизбраният председател допълни, че много иска в бъдеще да вижда един работещ управителен съвет, защото по думите й той е екипът на един ръководител.
„Ще бъдем открити – в работата си, в действията си, във взетите решения. Гордa съм, че ще работим, ще спорим, ще се учим, ще си помагаме и ще сме заeдно!“, завърши речта си Иванова.

Освен избирането на нов председател, по време на конгреса бяха направени и промени в устава на федерацията на независимите строителни синдикати.