Поздравителен адрес от ФНСО-Лека промишленост за професионалния празник на работещите в сектора

 

  • fnsolp

Уважаеми работници и служители в браншовете на леката промишленост,

Уважаеми колеги,

Приятели,

Щастлива съм да Ви поздравя от името на всички нас от Координационния съвет на Федерацията на независимите синдикални организации от леката промишленост – КНСБ, и лично от свое име, по случай професионалния Ви празник!

Приемете нашите най-искрени пожелания за здраве, семейно благополучие, просперитет, сигурна и безопасна работа.

Огромен е приносът Ви за развитието на Леката промишленост в България и благодарение на професионализма и денонощният Ви тежък и неуморен труд в изпълнение на служебните Ви задължения, бранша все още го има и нека си пожелаем да се развива, а резултатите да Ви носят адекватни материални и морални удовлетворения.

Поклон пред Вашето трудолюбие, отдаденост, упоритост, постижения и качествено производство, благодарение на което всички ние с гордост се обличаме в българско облекло.

Към завършващите професионални кадри отправяме послание да останем тук в България, и всички заедно да работим, да продължим още по-неуморно да отстояваме правата си за достоен труд, заплати за издръжка, европейски жизнен стандарт, да съхраним браншовете и ценностите си, и намерим подобаващото и заслуженото място на сектор Лека промишленост в индустрията, България, Европа и света!

В името на тази обща цел и в защита на Вашите интереси повече от всякога е необходимо да сме заедно, да сме повече, да бъдем все по-обединени в името на труда и предизвикателствата, които са много, но доказваме, че имаме куража и възможностите да ги преодолеем, за бъдещето на нашите деца, в името на всичко за което милеем и сме отстоявали през годините, в името на труда, за една силна работеща България!

Бъдете здрави и горди с постиженията си!

Честит професионален празник!


Цветелина Милчалиева
Председател ФНСО-Лека промишленост