Божидар Митев отново бе избран за лидер на НСФЕБ

  • 01

На 12 април, в „ Парк-хотел Москва”  се проведе четвъртият редовен конгрес на Независимата синдикална федерация на енергетиците в България (НСФЕБ). Делегатите на форума бяха уважени от: президентът на КНСБ-Пламен Димитров, вицепрезидентите д-р Иван Кокалов и Пламен Нанков, председателите на ФНСМ-Валентин Вълчев и на НФТ”Химия и индустрия” Красимир Кръстев, както и зам. председателите на СФ”Металици”- Ренета Петрова, на ФСЗ – Слава Златанова, на ФНСОЛП – Валентина Кацарска и други.

Божидар Митев: 25 години останахме верни на принципите си, защитавахме интересите на членовете на НСФЕБ

На 16 юни  2015 год.  в хотел „Лилия”- К.к. „Златни пясъци” се състоя разширено заседание на федералния съвет на Независима синдикална федерация на енергетиците в България /НСФЕБ/ - КНСБ. На него бе тържествено чествана 25-годишнината от създаването на Федерацията.

НСФЕБ направи курбан за здраве по случай Деня на енергетика

  • 01

Независимата синдикална федерация на енергетиците в България (НСФЕБ) с председател Божидар Митев за 12-та поредна година направи курбан за здраве по случай професионалния празник Ден на енергетика, който се отбелязва на 16 юни. Курбанът бе даден в Момчилград, област Кърджали и събра над 250 души, които споделиха съпричастността си към празника.