Президентът Радев благодари за позицията на КНСБ по концесията на летището

  • gen-rumen-radevПрезидентът Румен Радев благодари на Съюза на транспортните синдикати в България, част от КНСБ за активната позиция по концесията на летището.
Държавният глава и неговия екип споделя вашата и на работещите на летището загриженост за неговото бъдеще. Безспорно, то е не само едно от печелившите държавни дружества в България, но и обект, пряко свързан със сигурността на Република България, се казва в писмо от кабинета на президента.


„Позволете ми да изразя своята висока оценка за всеотдайната работа на българските синдикалисти за защита правото на достоен труд на всички български граждани“, завършва писмото от президентството.

Спирането на концесията на летище „София“ беше едно от основните искания на срещата на ръководството на КНСБ с президента Румен Радев на 27 февруари.

За мен лично е чест високата оценка на президента Радев, заяви лидерът на СТСБ Екатерина Йорданова. Разчитам на думите му, че летището е обект на националната сигурност и собствеността в него ще продължи да бъде преобладаващо публична, обяви още председателят на транспортния синдикат.

Позицията на СТСБ за концесията на летището - виж тук