Пиратството: Достатъчно означава ДОСТАТЪЧНО!

Кампания на Международната транспортна федерация (МТФ-ITF) и Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ (FTTUB) – КНСБ), основен член на МТФ

Ръководството на Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ – КНСБ) и лично г-жа Екатерина Йорданова - Председател на СТСБ – КНСБ, член на Изпълнителния комитет на Международната транспортна федерация, Ви призовават да се включите в световната кампания за борба с пиратството „Пиратството: Достатъчно е ДОСТАТЪЧНО”.

За да може да се противодейства на все по-честите и жестоки нападения и отвличания над кораби и моряци, плаващи под различни национални флагове, трябва да се вземат сериозни целенасочени и общи мерки от всички правителства по света. Само единни и силни бихме могли заедно да сложим край на страха и болката на хиляди моряци и техните семейства от всекидневната заплаха за живота и здравето им!
Екатерина Йорданова     Председател на
СТСБ – КНСБ

Днес отново сме свидетели на отвлечен кораб, отново десетки животи са заложени на карта. Може би сме свидетели на появата на нова форма за тероризъм, която трябва да бъде овладяна и спряна сега!

Всеки един от нас може да допринесе за това като изрази своята позиция и воля за борба с пиратството! Всеки може да го направи като подпише петицията „Достатъчно е ДОСТАТЪЧНО” на Международната транспортна федерация (МТФ) и Съюза на транспортните синдикати в България (СТСБ-КНСБ). Петицията е насочена към правителствата от цял свят и призовава за предприемане на целенасочени мерки в глобален мащаб за справяне с пиратството! Повече информация можете да откриете на сайта на СТСБ – www.stsb.bg, а петицията можете да откриете и на www.endpiracynow.org.

Включете се и помогнете да съберем 500 000 подписа до 23 септември 2010 г.  – Световен ден на морето!