България се нуждае от Дясноцентристка опозиция

"България има нужда от дясноцентристка опозиция", заяви президентът на КНСБ доц. д-р Желязко Христов на среща с кмета на Кюстендил и кандидат за председател на СДС Петър Паунов.
„България има нужда от силна дясноцентристка опозиция, с оглед на политическия баланс на обществото”, заяви лидерът на КНСБ доц. д-р Желязко Христов на среща с кмета на Кюстендил и кандидат за председател на Съюза на демократичните сили Петър Паунов. Срещата се проведе днес в централата на КНСБ по предложение на кмета г-н Паунов. Кандидатът за председател на СДС обсъди с президента на КНСБ антикризисни мерки на регионално и национално ниво и възможностите политическите сили от десноцентристкия спектър да си партнират със синдикатите в осъществяването на този проект.
 „Необходимо е качествено ново ниво на диалога на всички равнища”, каза още президентът на КНСБ и добави: ”България трябва да си върне доверието на европейските институции. Необходим е европейски фонд, който да финансира населените места така, че средствата на практика да стигат до хората.” По отношение на срещата си с кмета на Кюстендил, д-р Христов заяви, че инициативността на Петър Паунов за тази среща е знакова за диалогичността му и свидетелства за проява на европейски стил. „Той пита, иска да знае и чува”, завърши Христов.

10. декември, 2008 г.