Предстоящи събития, организирани от КНСБ на 10 май 2007г, в НДК - Сряда, 5-9-2007

От 09:00 ч., в зала 3, ще се състои Международна конференция “България в трудова Европа”, от 12:30 ч., отново в зала 3 на НДК, ще се състои пресконференция с ръководството на КНСБ, а от 14:00 ч Национална конференция на тема “Колективното трудово договаряне – проблеми и предизвикателства”....

Утре, 10 май 2007 г., четвъртък, от 09:00 ч., в зала 3 на Националния дворец на културата, ще се състои Международна конференция “България в трудова Европа”, организирана от КНСБ. Приветствие към участниците ще поднесе Председателят на КНСБ д-р Желязко Христов. За предизвикателствата пред труда в Обединена Европа и в България, ще говорят гости от Европейската конфедерация на профсъюзите и зам.-председателят на КНСБ Пламен Димитров. На конференцията са поканени да присъстват и журналистите.

От 12:30 ч. утре, 10 май, четвъртък, отново в зала 3 на НДК, ще се състои пресконференция с ръководството на КНСБ. Журналистите ще могат да задават въпроси за състоялата се преди обяд международна конференция, както и за започващият на 11 май 2007 г., петък, от 10:00 ч., в зала 3 на НДК, ШЕСТИ КОНГРЕС НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ. Работата на конгреса ще продължи два дни.

На разполо жение на присъстващите на Конгреса журналисти ще има специална зала с монитори, за да следят неговата работа. За журналистите ще са осигурени компютри с Интернет връзка, принтери, аудио и видео сигнал от залата.

След пресконференцията, на 10 май, от 14:00 ч. в зала 3 на НДК, КНСБ съвместно със Синдикален институт за сътрудничество и развитие /ISKOD/, организират Национална конференция на тема “Колективното трудово договаряне – проблеми и предизвикателства”.