6 май 2007 г., денят на великомъченика и чудотворец Св.Георги Победоносец - Неделя, 5-6-2007

На 6 май 2007 г. /неделя/, денят, в който почитаме великомъченика и чудотворец Св.Георги Победоносец, в Бачковския манастир, по традиция, за седми път, председателят на КНСБ доц. д-р Желязко Христов ще даде курбан за здраве и благополучие. Курбанът се прави за здравето и силата на българските работници и служители, на...

На 6 май 2007 г. /неделя/, денят, в който почитаме великомъченика и чудотворец Св.Георги Победоносец, в Бачковския манастир, по традиция, за седми път, председателят на КНСБ доц. д-р Желязко Христов ще даде курбан за здраве и благополучие. Курбанът се прави за здравето и силата на българските работници и служители, на бедните, на българската армия, за по-доброто бъдеще на България.
В 12:00 ч. на Гергьовден, игуменът на манастира дядо Борис, ще благослови курбана и ще отправи молитва по случай големия църковен празник. В този ден, в който тачим името на светия великомъченик, ще се помолим и за българските военни, както и за всички онези, които с много воля, доблест и героизъм браниха отечеството и отстояват правото на свободен живот.
Каним Ви на курбана и очакваме заедно да отбележим този прекрасен празник.