АЕЦ Козлодуй отново на спортния връх

  • 01

Отборът на атомната електроцентрала спечели отново първото място и в XV-тата Националната работническа спартакиада на енергетиците в Бъгария, която бе с международно участие. Голямата купа в комплексното класиране връчи Георги Петров – председател на Националната федерация на енергетиците и на Организационния комитет на събитието.

ВиК Варна спечели спартакиадата на работещите във ВиК

  • spartakiada

Отборът на ВиК Варна триумфира в комплексното класиране на Четиринадесетата национална спартакиада на работещите във ВиК сектора, побеждавайки отбора на „Софийска Вода“. В надпреварата се включиха 850 състезатели от 38 дружества, които премериха сили в шест вида спорт - мини футбол, плажен волейбол, тенис на маса, дартс, шахмат и теглене на въже. 

Участници от 3 континента на най-голямото работническо спортно събитие на Балканите

  • Sport-1

Над 1200 спортисти от 15 страни на 3 континента участваха в XIV-тия работнически спортен фестивал, който се проведе от 7 до 11 юни в Гранд Хотел "Варна".

БРФ „Спорт и здраве“ отличи Атанас Френкев, дългогодишен деятел на работническия спорт

Почетният председател на Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ - Костадин Пързулов връчи специален плакет за личен принос в развитието на работническия спорт на Атанас Френкев, който  е дългогодишен спортен деятел от Смолянска област.

Втори априлски работнически спортни игри организираха в Стара Загора

  • 01

Вторите априлски работнически спортни игри се проведоха на 16 и 17 април  в Стара  Загора. Празникът организираха РСК „Спорт и здраве“ – Стара Загора и Регионалния Съвет на КНСБ в Стара Загора  и  с подкрепата  на Община Стара Загора и  Българска работническа федерация „ Спорт и здраве“.