Открити са Третите световни работнически игри

  • 01

На 3 юни 2013 г. в Двореца на културата и спорта, град Варна бяха тържествено открити Третите световни игри на Международната конфедерация за работнически спорт (CSIT), чийто президент Хари Бауер поздрави близо 3000-те участници и изрази убедеността си, че игрите ще преминет с висок спортен дух и спортсменство.

 

АЕЦ Козлодуй – комплексен първенец, „Мини Марица-Изток” – с купата на КНСБ

  • 01

Завърши Десетият международен работнически спортен фестивал с председател на организационния комитет президентът на КНСБ Пламен Димитров. Фестивалът се организира традиционно от БРФ „Спорт и здраве” и КНСБ с активната подкрепа на Министерство на физическото възпитание и спорта и е под патронажа на Кирил Йорданов – кмет на Община Варна.

В него участваха близо 2000 души от 4 континента.

Стартира Десетият международен работнически спортен фестивал

  • 01

Стартира Десетият международен работнически спортен фестивал с председател на организационния комитет президентът на КНСБ Пламен Димитров. Фестивалът се организира традиционно от БРФ „Спорт и здраве” и КНСБ с активната подкрепа на Министерство на физическото възпитание и спорта и е под патронажа на Кирил Йорданов – кмет на Община Варна.

Щафетата е подета

  • gl 001

Тазгодишната девета спартакиада на Националната федерация на енергетиците бе с променен адрес – в базата на „Гранд хотел Варна” в курортния комплекс Св. Константин и Елена. Надпреварите в седемнадесетте дисциплини събра над 900 спортисти от 20 дружества и премина при добра организация и силна мотивация за победа.

Отборът на ВиК Варна отново комплексен победител

  • 00


На завършилата Осма национална спартакиада на работещите във ВиК сектора участваха рекорден брой - близо 900 работници и служители. Надпреварата в отделните дисциплини бе много оспорвана, като кулминацията се състоя на футболното игрище, където врачанският отбор поведе в резултата, но напористите момчета от „Софийска вода” успяха да обърнат играта и да победят миналогодишните призьори.   Спартакиадата бе организирана от Съюза на ВиК операторите в Р. България с председател Ангел Престойски, управител на „Вик – Враца”, от НБС Водоснабдител – КНСБ, с председател Треперужка Младенова и от БРФ „Спорт и здраве” с председател Десислава Ягодин.