Дискусия под мотото „Здрави, хранейки се правилно” се проведе в Ямбол

  • IMG_1167

В навечерието на Деня на Земята – 21 април,  в бизнес залата на ресторант „Боровец” в Ямбол по инициатива на „Младежки форум 21 век” към КНСБ-Ямбол се проведе беседа-дискусия на тема „Култура на здравословното хранене” под мотото „Здрави, хранейки се правилно”.

Модератор на проведената дискусия беше Николай Велчев – диетолог, треньор на Клуб по аеробика и член на „Младежки форум 21 век” в Ямбол. Сред отрупаната с блюда от различни здравословни и диетични храни маса, предоставени от любезния домакин на събитието  Валентин Ревански – собственик на комплекс "Боровец", Николай Велчев разясни на 20-те участници в срещата вредите от неправилното и некачествено хранене, ползите от употребата на здравословни и екологично чисти храни, като начин на водене на природосъобразен живот и като превенция срещу различни видове болести, настъпващи в човешкия организъм в резултат от употребата на некачествени продукти. След края на дискусията всеобщото мнение на участниците беше, че тя е била ползотворна, а и темата е актуална с оглед на стресовия начин на живот, който се води напоследък, в резултат на което отделяме все по-малко внимание на правилното и диетично хранене, както и че е необходимо да се провеждат и други подобни инициативи, свързани със здравословния начин на живот като цяло. Партньор на събитието бе фирма „Сорт Комерс” ЕООД, Ямбол. В срещата взеха участие и

Вълкана Янкова – председател на РС на КНСБ-Ямбол, общински съветник, както и експерти от регионалния офис на синдикалната организация.